ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

05/11/2018 15:05


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε ένα ζεστό και κυριολεκτικά ηλιόλουστο περιβάλλον, έγινε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, μεταξύ 26 και 28 Οκτωβρίου 2018, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, το 2ο Η-4 τουρνουά της Ένωσής μας, που μεταλλάχτηκε σε Φιλανθρωπικό λαμβάνοντας υπόψη τους αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης μας που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Μάτι . Πάρα πολλοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Πρέπει όμως ιδιαίτερα να αναφέρουμε:
*    Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ για την δωρεά όλου του ποσού που συγκέντρωσε για τον παραπάνω σκοπό, καθώς και για τη διάθεση ακόμα και δέκα (10) γηπέδων για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
*    Την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για την προβολή αυτού του τουρνουά μέσω της ιστοσελίδας της.
*    Τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και ιδιαίτερα τους κ.κ. Γιώργο Πατούλη Πρόεδρο και Φώτη Πατσουράκο Ταμία, αλλά και επίτιμο πρόεδρο της Ένωσής μας, για την δωρεά χρηματικού ποσού.
*    Την εταιρία Tennis Philosophy για τις δωρεάν μπάλες που προσέφερε.
*    Τον κ. Δημήτρη Λουμπαρδιά (έπαθλα ΖΕΥΣ) για την δωρεά όλων των κυπέλων για τους νικητές.
*    Την εταιρία «BABOLAT» για την προσφορά εννέα (9) δωροεπιταγών, για αγορά αθλητικών ειδών από τους πληγέντες.
*    Την εταιρία COSMOTE για την τηλεοπτική αναφορά της διοργάνωσης στην εκπομπή «TOP SPIN».
*    Όλους τους παράγοντες των αγώνων (επιδιαιτητή, βοηθούς αυτού, ιατρό αγώνων από την ActionMed) που παρείχαν δωρεάν τις υπηρεσίες τους.
Τέλος ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για τους αθλητές-τριες, γονείς, προπονητές κλπ. που προσήλθαν, υποστήριξαν και ενίσχυσαν τους αγώνες.


Από το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Για να κατεβάσετε το ανωτέρω Δελτίο Τύπου, κάντε κλικ εδώ.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη διοργάνωση...