ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η΄ΕΝΩΣΗΣ

03/02/2018 11:59

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Σε μία ιδιαίτερα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία προέδρων ή εκπροσώπων πολλών ομίλων μας, της ΕΦΟΑ διά των κ.κ. Γιακουμή, Χατζηπροδρόμου και Σγούρου, του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού (Κος Γαλάνης) έγινε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης και κατά τη διάρκεια του 1ου Ε-3 του 2018, η κοπή της πίτας της Ένωσής μας.
    Παράλληλα έγινε και η βράβευση δεκάδων αθλητών και αθλητριών της Ένωσής μας, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, καθώς και στις ομάδες που κέρδισαν το διασυλλογικό ανδρών-γυναικών Γ΄ κατηγορίας Α.Ο. ΑΤΛΑΝΤΙΣ και Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ. Επίσης δόθηκαν τα αναμνηστικά, στο ειδικό τουρνουά που διοργανώσαμε δηλαδή στους αγώνες pool με έπαθλο ένα ταξίδι στην Ευρώπη και τους οποίους κέρδισαν οι Ράπτης Κων/νος του Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ, Παύλου Δήμητρα του Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ και Παπαπαναγιώτου Απόλλων-Κωνσταντίνος του Α.Ο.Α. ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ. Δόθηκε επίσης ένα LAPTOP στον αθλητή Χατζή Στέφανο της Α.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ που εισήχθη σε ΑΕΙ το έτος 2017.
    Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του «Χαμόγελου του Παιδιού», με το οποίο ως γνωστόν ξεκίνησε η συνεργασία μας το 2017, με την κα Πουλή, εκπρόσωπο του προέδρου αυτού κ. Γιαννόπουλου λόγω αδυναμίας παρουσίας του, και παιδαγωγό στα «σπίτια» με τα παιδιά που ήδη έχουν ξεκινήσει τένις.
    Δόθηκαν επίσης αναμνηστικά σε όσους και όσες συμβάλλουν από πολλά χρόνια αλλά και πρόσφατα στην λειτουργία της Ένωσης (οργανωτικά, αγωνιστικά και επικοινωνιακά) δηλαδή στις κ.κ. Μέλπω Μακρομάλλη Γραμματέα της Ένωσης, Αγγελική Παπαμιχαήλ δημοσιογράφου (της COSMOTE TV) και στους κ.κ. Μαρίνο Ταχτσίδη (Τέννις 24), Βελέντζα και Μπάκουλη, διαχειριστές της ιστοσελίδας μας.

 

Για να κατεβάσετε το ανωτέρω Δελτίο Τύπου, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση και τις απονομές στο 1ο Ε-3.